پاورپوینت عناصر ضد مغذي و بازدارنده‌ها

پاورپوینت عناصر ضد مغذي و بازدارنده‌ها

پاورپوینت عناصر ضد مغذي و بازدارنده‌ها

              نوع فایل: power point قابل ویرایش 43 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: اهميت بررسي عناصر ضد مغذي و بازدارنده ها درخوراک:  70% هزينه هاي پرورشي مربوط به غذاست.  بسياري از غذا ها بطور طبيعي حاوي اين ترکيبات هستند.  اثرات زيان آور اين ترکيبات بر رشد و کارکرد بدن حيوان  انتخاب مواد خوراکي و تعيين حد مجاز آنها جهت جيره نويسي  استفاده از مواد ضد مغذي براي منظورهاي مفيد  فرآوري مواد غذايي و راههاي افزايش کيفيت خوراک محدودكننده تريپسين و كيموتريپسين : محدود کنندهاي تريپسين به نامهاي محدود کننده سويا (اولين بار در اين منبع غذايي کشف گرديد) و يا  محدود کننده کنيتز (اولين کسي اين ماده ضد مغذي را کشف کرد) خوانده مي شوند. در لگوم ها خصوصا سويا ، باقلا و لوبيا خام وجود دارند. مصرف سوياي خام باعث کاهش رشد در حيوان مي شود که علت آن وجود عناصر ضد مغذي است که موجب اختلالاتي در هضم و جذب منابع پروتئيني مي شود.عدم تعادل در الگوي اسيد هاي آمينه که جذب مي شوند بعلت کند شدن روند آزاد سازي اسيدهاي آمينه ضروري نظي ...
دریافت فایل
برای دانلود بر روی دکمه زیر کلیک فرمایید

دسته : فنی و مهندسی

تگ ها : پاورپوینت , عناصر ضد مغذی و بازدارنده‌ها

download - دانلود

لیست فایل های مشابه :

پروژه طرح 3 طراحی موزهپروژه تولید آب از رطوبت هوا water seer انتخاب اصولی چیلر با توجه به نوع بهره برداریپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي گتي getiپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي بهمنپاورپوینت The Market Makers(بازار ساز)اجرای تاسیسات برقی ساختمانسیستم مدیریت ساختمان BMSآموزش اسپرت کردن پژو 405ساختمان فلزی اجرایی
صفحه نخست فایل سحرآمیز سایت بازدید