نوع فایل: power point قابل ویرایش 70 اسلاید قسمتی از اسلایدها: چگونه چای مرغوب بخریم: محمد علی رضایی کارشناس گیاهان دارویی با اشاره به اینکه هم اکنون در کشور ما حدود 40 هزار تن چای سیاه تولید می شود گفت: چای تولید شده در ایران از جمله چای های مرغوب است. رضایی کارشناس گیاهان دارویی معتقد است: چای مرغوب باید رنگی قهوه ای مایل به سیاه و ملایمی داشته باشد , باید گس باشد و هیچگونه بوی غیرطبیعی ندهد در غیر این صورت چای طبیعی نیست و با افزودن طعم دهنده ها , رنگها و عطرهای مصنوعی و شیمیایی فراوری شده است و خواص این نوشیدنی را ندارد و زیان آور نیز هست . این کارشناس گیاهان دارویی می گوید زمان دم کشیدن چای مرغوب حدود20 دقیقه است در حالیکه چای فراوری شده با رنگها و طعم های غیر طبیعی درمدت کوتاهی دم می کشد و رنگ می اندازد. فهرست مطالب و اسلایدها: مقدمه تاریخچه چای افسانه چای پیشینه چای در ایران وطن اصلی چای مشخصات گیاه شناسی درخت چای ترکیب شیمیایی درخت چای اب و هوای مطلوب چای خاک مطلوب چای کود مورد استفاده از ... دریافت فایل