پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي

پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي

پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي

              نوع فایل: power point   قابل ویرایش 20  اسلاید   قسمتی از اسلایدها: میکروب ها در گیاهان سطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین رشد حاوی فلور میکربی –شامل باکتری، محمر و کپک - است که اهمیتی در فساد مواد غذایی ندارد.میکربهای بیماری زا می توانند از طریق گیاهان آفت زده به گیاهان سالم در حین برداشت منتقل شوند.اگر خاک با فاضلاب آبیاری شود محصولات گیاهی می توانند حاوی میکربهای بیماری‌زا نیز باشند.فلور طبیعی میکربی گیاهان زمانی که آنها می رسند و پیر می شوند دچار تغییر شده و ممکن است در حین برداشت و نگهداری آنها باعث فساد آنها شوند. فهرست مطالب و اسلایدها: مقدمه اي بر ميكروبيولوژي مواد غذايي میکربها از چه طریقی وارد مواد غذایی می شوند؟ منابع ورود ميكروارگانيسمها در مواد غذايي میکربها در گیاهان فلور گیاهان رسیده و پیر شده فلور میکربی در غلات ميكربها در حيواني ميكربهاي با منشاء انسانی میکربها در تجهیزات چه نوع ميكربهایي در هوا زنده مي مانند؟ انواع باكتريهاي موجود در هوا مكانيسم پخش باكتريها در جو ...
دریافت فایل
برای دانلود بر روی دکمه زیر کلیک فرمایید

دسته : فنی و مهندسی

تگ ها : پاورپوینت, میکروبیولوژی مواد غذایی

download - دانلود

لیست فایل های مشابه :

پروژه طرح 3 طراحی موزهپروژه تولید آب از رطوبت هوا water seer انتخاب اصولی چیلر با توجه به نوع بهره برداریپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي گتي getiپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي بهمنپاورپوینت The Market Makers(بازار ساز)اجرای تاسیسات برقی ساختمانسیستم مدیریت ساختمان BMSآموزش اسپرت کردن پژو 405ساختمان فلزی اجرایی
صفحه نخست فایل سحرآمیز سایت بازدید