پاورپوینت تغذيه و بيماريهای قلبی عروقی

پاورپوینت تغذيه و بيماريهای قلبی عروقی

پاورپوینت تغذيه و بيماريهای قلبی عروقی

              نوع فایل power point قابل ویرایش 23 اسلاید   قسمتی از اسلایدها رشد زندگي شهرنشيني باعث تغيير الگوي مرگ و مير از بيماري هاي واگير به بيماري هاي غير واگير شده است. افزايش فزاينده استرس هاي شهري  كاهش فعاليت بدني به دليل تغيير الگوي زندگي افزايش چاقي به دليل افزايش رفاه مردم و دسترسي بيشتر به غذا تغيير الگوي مصرف ماهی تاثير مواد غذايی بر کاهش بيماريهای قلبی و عروقی مصرف روزانه 30 گرم يا 2 وعده در هفته مصرف روزانه 35 گرم ماهی کاهش 8 – 4 ميليمتر جيوه فشار خون سيستولی و کاهش 3 ميليمتر جيوه فشار دياستولی خشکبار : گردو ، بادام ، پسته شامی مصرف روزانه 20 گرم خطر بيماريهای قلبی و عروقی را 35 درصد کاهش می دهد . ميوه های خشک : برگه هلو ، انجير و سيب : 20 تا 50 گرم موجب کاهش خطر سکته می شود .   فهرست مطالب و اسلایدها نتايج نامطلوب: عادات بد غذاي شناخت گروههاي غذايي بر اساس هرم تغذيه سالم چربی اشباع و اسيد چرب ترانس منابع  اسيدهاي چرب غير اشباع فيبرها  مهمترين منابع غذايی فيبرهای محلول : تو ...
دریافت فایل
برای دانلود بر روی دکمه زیر کلیک فرمایید

دسته : علوم پزشکی

تگ ها : پاورپوینت, تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی

download - دانلود

لیست فایل های مشابه :

پاورپوینت تاثیر سرطان پوست بر سلامت انسانپاورپوینت پرندگانتحقیق در مورد تاریخچه زعفرانتحقیق در مورد فشار خون بالاتحقیق در مورد مایع مغزی-نخاعیتحقیق در مورد فشار روانیپاورپوینت شناسایی ارزیابی و کنترل عوامل زیان آور محیط کارپاورپوینت عواقب بهداشتي و شكل گيري عادت استعمال دخانياتپاورپوینت بهداشت دهان و دندان پاورپوینت سالمند
صفحه نخست فایل سحرآمیز سایت بازدید