پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما

پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما

پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما

              نوع فایل: power point قابل ویرایش 36 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: ي از پديده هاي جالب در ارتباط با سرماي زير صفر. در اين پديده در اثر ايجاد سرماي ناگهاني در ميکروارگانيسم هايي که در مرحله تکثير لگاريتمي قرار گرفته اند ايجاد گشته و موجب از بين رفتن خاصيت تکثير براي هميشه و يا براي مدت معيني ميگردد. آنتروباکترياسه و پسودوموناس نسبت به اين پديده حساسيت فوق العاده اي نشان ميدهند ( برعکس ميکربهاي گرم مثبت مقاوم ترند) حالت فوق بيشتر در تونل هاي انجماد با باد سرد و در حين انجماد سريع لاشه هاي نيمه گرم انجام ميگيرد. انجماد از طريق تماس مستقيم با ماده مبرد: در اين روش ماده غذايي مستقيماً با ماده مبرد تماس حاصل نموده و ماده مبرد حرارت ماده غذايي را جذب و آن را منجمد مينمايد . اگر مواد مبردي که در اين روش استفاده ميشود ، کريوژنيک باشد اين نوع منجمد کنندهها به نام يخ زنهاي کربوژنيک معروفند . متداول ترين مواد کريوژنيک مورد استفاده ازت مايع و يخ خشک ميباشد.   فهرست مطالب و اسلایدها: هدف روش هاي مختلف نگهداري  مواد غذايي ...
دریافت فایل
برای دانلود بر روی دکمه زیر کلیک فرمایید

دسته : فنی و مهندسی

تگ ها : پاورپوینت, روش های ,نگهداری, مواد غذایی, به, وسیله ,سرما

download - دانلود

لیست فایل های مشابه :

پروژه طرح 3 طراحی موزهپروژه تولید آب از رطوبت هوا water seer انتخاب اصولی چیلر با توجه به نوع بهره برداریپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي گتي getiپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي بهمنپاورپوینت The Market Makers(بازار ساز)اجرای تاسیسات برقی ساختمانسیستم مدیریت ساختمان BMSآموزش اسپرت کردن پژو 405ساختمان فلزی اجرایی
صفحه نخست فایل سحرآمیز سایت بازدید