پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره

پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره

پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره

              نوع فایل: power point قابل ویرایش 16 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: ترکیبات تشکیل دهنده کره: از آنجایی که ترکیبات شیمیایی کره تا حد زیادی مشابهه ترکیبات چربی شیر است، به ترکیبات چربی شیر می پردازیم. ترکیبات تشکیل دهنده چربی شیر: /. تری گلیسیریدها همراه با مقادیر کمی مونو و دی گلیسرید و اسیدهای چرب آزاد، فسفولیپیدها، سربروزیدها و استرول ها می باشد به طور کلی اسیدهای چرب با 18 کربن و یک پیوند دوگانه نسبت چشمگیری را به خود اختصاص می دهد، در حالیکه اسیدهای 16 کربنه با یک پیوند دوگانه مقدار کمی را به خود اختصاص می دهد. 1- ذوب و کریستالیزاسیون تری گلیسریدها: ترکیب پیچیده اسیدهای چرب شیر بر نقطه ذوب آن موثر است. در دمای بین 37- تا 30- چربی شیر به صورت مخلوطی از فاز جامد و فاز مایع است که نسبت فاز جامد به مایع بر خواص رئولوژیکی چربی کره تاثیر گذراند.برای مثال: در دمای یخچال فاز جامد بیشتری وجود دارد که قابلیت گسترش پذیری آن کمتر است.   فهرست مطالب و اسلایدها: مقدمه ترکیبات تشکیل دهنده کره ماهیت آمفی پلاری تأثیر ترکیبات چر ...
دریافت فایل
برای دانلود بر روی دکمه زیر کلیک فرمایید

دسته : فنی و مهندسی

تگ ها : پاورپوینت ,خواص, رئولوژیکی ,کره

download - دانلود

لیست فایل های مشابه :

پروژه طرح 3 طراحی موزهپروژه تولید آب از رطوبت هوا water seer انتخاب اصولی چیلر با توجه به نوع بهره برداریپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي گتي getiپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي بهمنپاورپوینت The Market Makers(بازار ساز)اجرای تاسیسات برقی ساختمانسیستم مدیریت ساختمان BMSآموزش اسپرت کردن پژو 405ساختمان فلزی اجرایی
صفحه نخست فایل سحرآمیز سایت بازدید